top of page

Slechts één set voor de heren van CAS CRM bij koploper

Sliedrecht, de heren van CAS CRM/ZVH gingen zaterdag naar Sliedrecht om het op te nemen tegen de ongeslagen koploper Sliedrecht Sport in een aantrekkelijk duel wisten de Zevenhuizense spelers er een set uit te slepen en moesten zij de overwinning aan de gastheren laten. Via de setstanden 25-17, 23-25, 25-13 en 25-19 werd de 3-1 een feit.

Trainer/coach Kristian van de Wel bracht de volgende basis in het veld: Max Nieuwstad, Timothy Scheffers, Tristan Keijzer, Jan-Jaap van Schuylenburg, Ludrich Inocente, Thomas van Rij en libero Mika Prins. De Zevenhuizense heren wisten Sliedrecht tot 8-8 bij te houden, daarna namen de gastheren meer afstand. Bij 18-13 kwam Chris van Mullem voor Tristan Keijzer binnen de lijnen. Dit had niet het gewenste effect en Sliedrecht denderde door naar een 25-17 setwinst. In de tweede set bleef de opstelling staan en kon CAS CRM goed volgen. Bij 13-8 wisselde coach Kristian van der Wel van spelverdeler en bracht Bram Wiltenburg voor Timothy Scheffers binnen de lijnen. Langzaam maar zeker wist CAS CRM langszij te komen. Waarbij de service een belangrijk wapen bleek te zijn om Sliedrecht onder druk te zetten. In de eindfase kon deze voorsprong vastgehouden worden en werd het eerste setpoint gelijk verzilverd met een 23-25 setwinst.

Sliedrecht Sport was gelijk gewaarschuwd en ging een tandje sneller spelen in de derde set. Wat coach Kristian van der Wel ook probeerde in deze set, niets hielp. Tristan Keijzer kwam er weer in en op het eind nam Timothy Scheffers het spelverdelen weer over. Nesselande bleef achter de feiten aan lopen en Sliedrecht sloot deze set met 25-13 af. In de vierde set kon CAS CRM de schade beperkt houden. Bij 8-7 kwam Ludrich Inocente weer in het veld voor Jan-Jaap van Schuylenburg, maar Sliedrecht was niet te stoppen. De gastheren lieten zien wat hun aspiratie is voor dit seizoen en zij zijn goed op weg om kampioen te worden. Met 25-19 werd deze set afgesloten en kon Sliedrecht Sport hun ongeslagen status behouden.

Voor de heren van CAS CRM staan nu een aantal vrije dagen op het programma en spelen zij in de eerste week van januari hun volgende competitiewedstrijd. Zaterdag 6 januari 2018 spelen de heren thuis op een ongewoon tijdstip 14.00 uur tegen het team van MKB Accountants/VCV uit Veenendaal. Dit team staat slechts twee punten voor op de ranglijst en het zal een spannende strijd kunnen worden in Dorpshuis Swanla

Opstelling:

CAS CRM ZVH: Timothy Scheffers (Bram van Wiltenburg), Ludrich Inocente (Benjamin Parkinson), Tristan Keijzer (Chris van Mullem), Max Nieuwstad, Jan-Jaap van Schuylenburg, Thomas van Rij, Mika Prins (L)

bottom of page