top of page

Heren van CAS CRM passend in mineur

Den Dungen, CAS CRM/ZVH speelden zaterdag tegen HLB van Daal/DS in Den Dungen en wisten dat zij het zwaar zouden tegen deze nummer vier van de Topdivisie. Dit werd en via de setstanden 25-21, 25-13 wisten de gastheren met 3-0 te winnen en keerde CAS CRM met lege handen naar huis.

Trainer/coach Kristian van de Wel de volgende basis kwam in het veld: Timothy Scheffers, Chris van Mullem, Ludrich Inocente, Benjamin Parkinson, Thomas van Rij, Max van Mullem en libero Mika Prins. De Zevenhuizense heren kregen gelijk een ontketend DS tegen over zich, die liet zien waarom zij op een vierde plaats staan. CAS CRM kreeg de opslag van DS passend niet goed onder controle en liep achter de punten aan. Wat coach Kristian van der Wel ook probeerde met zijn wissels er kwam geen verbetering in en HLB van Daal wist deze set met 25-21 binnen te halen. In de tweede set kwam er geen verandering, CAS CRM kon passend geen vuist maken en zag de thuisploeg snel uitlopen en deze set met 25-13 winnend afsluiten. In de derde set nam Tristan Keijzer de positie van Chris van Mullem over. De Zevenhuizense ploeg bleef het moeilijk houden en keek weer snel tegen een achterstand aan.

Bij 12-7 bracht coach Kristian van der Wel, Max Nieuwstad binnen de lijnen voor Max van Mullem om weer wat anders te proberen. Het effect duurde lang voordat te zien was, CAS CRM kon in deze fase van de wedstrijd toch aanhaken en met 17-18 even voor komen. De thuisploeg liet zich niet verrassen en kwam met een sterke service weer terug en kon deze set met 25-21 afsluiten. Voor de Zevenhuizense ploeg is het nu de wonden te likken en zich in de komende week herstellen om het zaterdag in eigen huis om 19.30 uur weer tot een goed resultaat te komen tegen het team van Volley Tilburg. Daar zullen zij de steun van hun supporters erg nodig hebben.

bottom of page