top of page

Heren van CAS CRM missen aansluiting top vijf

Zevenhuizen, de heren van CAS CRM/ZVH speelden zaterdag tegen AH Mierlo/Reflex uit Kampen, met dit team stonden ze op een gelijk aantal punten. De inzet van deze wedstrijd was om de aansluiting met de top vijf te behouden. Reflex had hetzelfde doel en wisten via de setstanden 25-18, 25-27, 20-25 en 18-25 een 3-1 overwinning boeken en op een vijfde plaats te komen.

Trainer/coach Kristian van de Wel bracht de volgende basis binnen de lijnen: Timothy Scheffers, Chris van Mullem, Jan Jaap van Schuylenburg, Benjamin Parkinson, Thomas van Rij, Max van Mullem en libero Mika Prins. CAS CRM begon sterk aan de wedstrijd en zorgde met hun sterke service voor een hoge druk op de verdediging van Reflex en wanneer er een aanval kwam, hing het stevige blok van middenman Benjamin Parkinson om deze te stuiten. Aanvallend waren de broers Max en Chris van Mullem goed op dreef en konden het verschil maken en daarmee konden de Zevenhuizense heren en 25-18 setwinst behalen.

In de tweede set bracht coach Gootjes van Reflex een andere opstelling in het veld en dit had voor hen een goed resultaat. CAS CRM kreeg nu veel meer moeite om de Reflex aanvallen goed te verwerken. Toch ontspon er een spannende strijd waarbij de beide teams telkens een voorsprong kon nemen, maar ook weer moest inleveren. Thomas van Rij wist met zijn service CAS CRM weer op een 13-10 voorsprong te brengen. Deze voorsprong konden de Zevenhuizense heren vasthouden tot 19-19 daarna kon Reflex uitlopen en kwam op een 23-24 setpoint. Met een sterk blok van Chris van Mullem kwam CAS CRM langszij en

na een onterechte gegeven netfout kwam Reflex toch nog op 25-25. Reflex nam daar goed gebruik van en konden zij deze set met 25-27 afsluiten.

CAS CRM was na het verlies van de tweede set wat van slag. Coach Kristian van der Wel had Ludrich Inocente binnen de lijnen gebracht voor Jan Jaap van Schuylenburg. Tot 9-9 konden de gastheren Reflex bijhouden en daarna liep Reflex uit. Incidenteel wist CAS CRM punten scoren, bij 16-19 werd de bekende dubbele wissel uitgevoerd. Bram Wiltenburg en Max Nieuwstad kwamen binnen de lijnen. Dit had geen effect en Reflex wist deze set met 20-25 winnend af te sluiten. Ook in de vierde set ging het weer tot 8-8 gelijk op, daarna liep Reflex uit en bij 9-14 voerde coach Kristian van der Wel een dubbele wissel uit. Max Nieuwstad werd vervangen door Max van Mullem en Jan-Jaap van Schuylenburg nam de taak van Ludrich Inocente over. Jan-Jaap van Schuylenburg zorgde gelijk met zijn aanval dat de service aan Zevenhuizense kant kwam.

CAS CRM wist tot 15-17 te naderen maar Reflex had de teugels strak in handen en liet dit niet meer gaan met 18-25 wisten zij deze wedstrijd met 3-1 naar zich toe te trekken.

Voor CAS CRM betekent dit dat zij een plaats gezakt zijn op de ranglijst en zij alles op alles moeten zetten om te stijgen op de ranglijst. Zaterdag spelen zij in Den Dungen tegen het team van HLB van Daal/DS, dit team staat nu op een vierde plek.

Opstellingen:

CAS CRM / ZVH: Max van Mullem (10) (Max Nieuwstad (1)), Chris van Mullem (11), Benjamin Parkinson (13), Timothy Scheffers (Bram Wiltenburg ), Jan-Jaap van Schuylenburg (4) (Ludrich Inocente(5)), Thomas van Rij (11), Mika Prins (L)

AH Mierlo/Reflex: Robin van Capelle (4) (Willem-Maarten Heins (9)), Sandor van Straten (14), Gerben Hendriks (6), Lars Bergman (15), Erik Huisken (3), Niels van Beek(1), Ruben Kerkgof (L)

bottom of page