top of page

Dames Nesselande 2 strijdend ten onder

Afgelopen zaterdag reist dames 2 naar Culemborg. Shot zette de dames gelijk onder druk. De dames herstelde, en enthousiast vochtten ze tot het einde. Coach Jan Zaal begon met de volgende opstelling: Demi op de spelverdeling, Gaby op de diagonaal positie, Marlies en Sonja op de passer-loop, Yara en Mirjam op het midden en Inge op de liberopositie. Voor het eerst dit seizoen was Krystel Termorshuizen mee als passer-loper.

Het was een spannende wedstrijd met een heleboel lange rally’s. De eerste set verloren ze 25-17. De tweede set 25-22. De derde set met 25-20. De laatste was op het randje 26-24 verlies.

Nesselande stond onder druk van de service van de tegenpartij. Daar anticipeert het team op door in de pass te schuiven. Krystel werd ingezet om de pass te ondersteunen. Door een goede service van Marlies, Sonja en Mirjam wist het team af en toe de voorsprong te behalen. Helaas was dit niet genoeg om te winnen. Nu heeft het team even rust, 2 zaterdagen worden er geen wedstrijden gespeeld. 2 december pas weer. Dan speelt het team tegen DVC dames 1 in Swanla om 14:15.

bottom of page