top of page

Dames Nesselande 2 onderuit in Houten

Eerste set

Met weinig spelers gingen we richting Houten afgelopen weekend. We hadden namelijk alleen Jolien mee als versterking. Voorderest waren er geen wissels. We hoopte dus dat alles goed zou verlopen. Helaas merkte Inge tijdens het inspelen dat ze zich niet lekker voelde en werd in plaats van Inge Jolien de libro.

Uiteindelijk begonnen we de wedstrijd. De start verliep fijn. Alleen begon taurus sterker te worden naarmate de set zich voorderde. Toen verloren wij onze voorsprong. Met een spannende stand van 22-25 hebben wij de set verloren.

De tweede set startte we weer met volle moed. Helaas verloren we deze set ook, wel deed iedereen wat hij kon en gaf Demi de spelverdeelster veel afwisselende set-upjes. We hebben de set 19-25 verloren.

De derde set hadden we ook verloren. Het was wel weer een spannende set geworden. Taurus had een goede service druk en dit was best lastig. We verloren de set met 22-25.

We waren niet van plan om taurus met vijf punten deze wedstrijd te laten winnen. Dus probeerde we alles te geven tijdens de laatste set. De laatste set wonnen we dan ook met 25-20.

We hadden goed gespeeld en ons best gedaan. Elke set begonnen we weer met volle moed, alleen was Taurus net wat beter.

bottom of page