top of page

Dames Nesselande 2 pakken de volle winst

Op de laatste dag van September had dames 2 haar tweede wedstrijd van het seizoen en de eerste thuiswedstrijd. Rond 13:00 uur was het hele team te vinden in de kantine van Swanla, om te beginnen met het eerste deel van de voorbereiding: de wedstrijdanalyse van OKV DS verzorgd door Jan.

Bij de start van de wedstrijd hadden we een rijk gevulde tribune en met veel zin begonnen we de wedstrijd met Connie, Gaby, Yara, Mirjam, Sonja, Marlies en Inge in het veld en met Demi, Esmee (als back-up) en Fieke (nog steeds geblesseerd) op de bank. De eerste set verliep voorspoedig en mede door de goede aanwijzingen en voorbereiding van Jan hebben we deze set gewonnen met 25-19. De tweede set begonnen we met dezelfde opstelling, alleen dan aan de andere kant van het net. Dit laatste zorgde voor een extra uitdaging, omdat de vloer hier erg snel glad werd. Dit kwam door de hoge luchtvochtigheid in de zaal, de koude muren en de nieuwe vloer. Jan heeft, na elk gespeelde punt, erg zijn best heeft gedaan om de vloer droog te maken en dit resulteerde in een tweede gewonnen set (25-15). Tijdens de derde en vierde set heeft Demi de setjes verzorgd en ook deze twee setjes hebben we gewonnen (25-17 en 25-16). Aan het einde van de vierde set heeft Esmee ook nog wat puntjes gespeeld, voordat ze door moest naar haar eigen wedstrijd.

Het was een gladde en daardoor misschien wel gevaarlijke wedstrijd, gelukkig is iedereen heel gebleven en uiteindelijk hebben we alle 5 punten (!!) thuis kunnen houden. Dit betekend dat we voorlopig bovenaan in het klassement staan. Volgende week spelen we uit tegen Taurus.

bottom of page