top of page

Heren CAS CRM ZVH nog niet goed ingespeeld

Zevenhuizen, het team van CAS CRM ZVH speelde zaterdag in eigen huis hun eerste competitiewedstrijd in de Topdivisie en kregen het goed ingespeelde team van De Witte Olhaco uit Hoogeveen op bezoek. Na een enerverende strijd moesten de Zevenhuizense heren, via de setstanden 21-25, 26-28, 28-26 en 18-25, de wedstrijd met 1-3 aan Olhaco laten.

Trainer/coach Kristian van de Wel en assistent Brecht Rodenburg treed dit seizoen aan met een vernieuwd en verjongd team in de Topdivisie. In deze eerste competitie wedstrijd kwamen de volgende spelers binnen de lijnen: Max van Mullem, Chris van Mullem, Benjamin Parkinson en de nieuwelingen Timothy Scheffers, Ludrich Inocente, Tristan Keijzer en libero Mika Prins. De start van de eerste set ging gelijk op tot 8-8 bleef het in evenwicht, daarna wist Olhaco met hun blokkering en krachtige aanval een gat te slaan, die de Zevenhuizense heren niet konden dichten. Je kon zien dat CAS CRM duidelijk nog zoekende was om in hun spel te komen en dat het goed ingespeelde Olhaco deze set met 21-25 binnen wist te halen.

In de tweede set wisten de mannen van CAS CRM meer tegenstand bieden en had met Max van Mullem binnen de gelederen de man die zijn team regelmatig punten liet binnenhalen. Bij 19-21 bracht coach Kristian van Wel Max Nieuwstad en Bram Wiltenburg voor Max van Mullem en Timothy Scheffers in het veld. Er ontspon een spannend duel waarbij de Zevenhuizense heren bij 24-22 een kans kreeg om deze set binnen te halen. Olhaco wist dit te voorkomen en op het eind kon door slordig spel van Nesselande, Olhaco deze set met 26-28 winnen.

In de derde set nam CAS CRM het heft in handen en kon na een gelijk opgaande strijd tot 10-10, met een sterke aanval van Benjamin Parkinson en een strakke service van Max van Mullem een gat slaan. De Zevenhuizense heren wisten deze voorsprong lang vast houden, maar ook nu weer werd door onnodige fouten Olhaco in de gelegenheid gesteld om langszij (24-24) te komen. In deze spannende eindstrijd wist Max van Mullem zijn team toch de setwinst met 28-26 te bezorgen.

In de vierde set kon CAS CRM niet het zelfde neerzetten als in de derde set en Olhaco zorgde ervoor dat de thuisclub niet in hun spel kon komen en achter de feiten aanliep. Deze set ging dan ook met duidelijke cijfers 18-25 naar Olhaco. Voor trainer/coach Kristian van der Wel is nog veel werk te verrichten om zijn team goed ingespeeld te krijgen. Voor aanstaande zaterdag staat de uitwedstrijd tegen MKB Accountans/VCV in Veenendaal op het programma.

Opstellingen: CAS CRM / ZVH: Max van Mullem, Chris van Mullem, Benjamin Parkinson, Timothy Scheffers (Bram Wiltenburg), Ludrich Inocente (Jan-Jaap van Schuylenburg), Tristan Keijzer (Thomas van Rij), Mika Prins (L) De Witte Olhaco: Paul Dierdorp, Sander Kemperman, Jorick Strijker (Albertoe Jheffrey), Rick Seubers, Bert Bril, Gertjan Bril, Dennis Robben (L)

bottom of page