Teamwork: in sport en in je organisatie

09/16/2017

 

We zien sport als een belangrijke activiteit buiten het werk. Als partner van CAS CRM sponsoren wij daarom het eerste herenteam: CAS CRM / ZVH. Net als in organisaties werk je samen en vertrouw je op je team. Een situatie uit de praktijk: het opschrijven van een (gedeelde) taak kan op heel veel manieren gedaan worden. De een doet alles op papier en de is een echte 'digital' fan. Van notities tot taken en van agenda tot checklisten. 

 

 

 

Met slimme software helpen wij organisaties alles digitaal en centraal op te slaan. Eén oplossing met daarin meerdere organisatiefuncties helpt je om alle activiteiten voor de klant vast te leggen. Op deze manier staan acties niet meer los in eigen programma's of lijsten, maar deel je ze met collega's. En heel belangrijk: je koppelt je actie aan een klant, prospect of partner zodat het nut heeft om deze centraal te bewaren.

Lees de gehele blog op:   https://www.twovisions.nl/samenwerken-de-cloud 

 

 

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Please reload

Trotse hoofdsponsor:

Burg. Klinkhamerweg 86 2761BJ Zevenhuizen

© ZVH Volleybal. Alle rechten voorbehouden

Website by: websiteallinpakket.nl

logo-zvh-volleybal-2018_s.png