Vrienden van de Volleybal doneren ballen aan jeugdteams Nesselande

06/22/2017

 Woensdag 21 juni werd de jeugdcommissie verrast door Manon en Joke van de Vrienden van de Volleybal. Twintig nieuwe Mikasa-volleyballen, geleverd door Eilers Sport en gebracht door Michelle van der Knaap-Bijl werd overhandigd aan de materiaalman van Nesselande Ronald van der Heijden.

 

De afgevaardigden van de Vrienden van de Volleybal, wensten alle jeugdteams veel succes en volleybal plezier toe in het nieuwe seizoen. Het belangrijkste ingrediënt voor een volleybalwedstrijd is nu aanwezig.

 

Op de foto vlnr. Joke, Ronald, Manon en Michelle

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Please reload

Trotse hoofdsponsor:

Burg. Klinkhamerweg 86 2761BJ Zevenhuizen

© ZVH Volleybal. Alle rechten voorbehouden

Website by: websiteallinpakket.nl

logo-zvh-volleybal-2018_s.png