Handdoeken actie

Bestel nu!

Nu het zonnetje straalt en er door Covid-9 al even niet meer binnen gesport kan worden, is er niets lekkerders dan naar buiten te gaan om een balletje te slaan of gewoon lekker in het zonnetje te liggen. We kunnen ons voorstellen dat vele van jullie het volleybal de afgelopen maanden best gemist hebben, en daarom heeft ZVH een speciaal samengestelde handdoek laten ontwikkelen die je nu als ZVH lid kunt bestellen!

De handdoeken komen natuurlijk in de kleuren en met het logo van ZVH en je hebt zelfs de optie om jouw handdoek te laten personaliseren met je naam. Wil jij ook zo'n coole ZVH handdoek?

Je bestelt je handdoek via onderstaand formulier. Je kunt kiezen tussen een standaard handdoek (€17,50) met ZVH ontwerp of een een gepersonaliseerde handdoek (€20) waar je voor en achternaam bij komen te staan.  De handdoek is 50x100cm, 350gr/m en 50% katoen 50% polyester.

Zodra je bestelling binnen is, gaat de kledingcommissie bij de leverancier bestellen. De levertijd is maximaal 3 weken, maar gezien de huidige omstandigheden rondom Covid-9, kunnen we nog geen levertijd garanderen.

Bestel een handdoek
arrow&v

Trotse hoofdsponsor:

Burg. Klinkhamerweg 86 2761BJ Zevenhuizen

© ZVH Volleybal. Alle rechten voorbehouden

Website by: websiteallinpakket.nl

logo-zvh-volleybal-2018_s.png