top of page

DELTA Clubactie

Krijgen we in Zevenhuizen binnenkort ook glasvezel? 

Als het aan DELTA Fiber Netwerk ligt in ieder geval wel. Ook als het aan ons ligt komen er voldoende aanmeldingen voor glasvezel. Dit is namelijk een positieve ontwikkeling voor Zevenhuizen voor nu én de toekomst! 

DELTA voert campagne in Zevenhuizen. Als 20% van de inwoners ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 2 februari 2022 een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders, dan komt er glasvezel!

Caiway_Clubactie_Facebook_1200x628_DEF-HR.webp
De voordelen van glasvezel 
  • Meer internetsnelheid voor dezelfde prijs

  • Probleemloos met z’n allen tegelijk online door oneindig hoeveelheid data

  • Gamen zonder haperen 

  • Even snel uploaden als downloaden

  • Een haarscherpe tv-verbinding

Online informatieavond dinsdag 25 januari

Op dinsdag 25 januari 2022 organiseert DELTA om 19.30 uur een online informatieavond. Hier vertellen ze je graag meer over de glasvezelcampagne, het aanbod en de aanleg van glasvezel.

Tijdens de online informatieavond geven ze ook antwoord op de veel gestelde vragen en is er de mogelijk om live vragen te stellen via de chat.

Je kunt de avond volgen vanuit huis via je computer, tablet of telefoon. Meld je hier dan aan.

clubactie delta.png
Meld je aan via ZVH 
aanmelden

Meld je je aan voor een glasvezelpakket van DELTA via onze club? Dan is dat goed voor jou én voor ZVH. Jij verdient namelijk 25,- en onze club verdient zelfs 50,- per inschrijving! Met dat geld kunnen wij weer veel goede en gezellige dingen doen.

Natuurlijk worden deze bedragen alléén uitgekeerd bij het behalen van voldoende aanmeldingen en abonnementen in Zevenhuizen. Je kunt je aanmelden voor glasvezel en ZVH steunen door een abonnement af te sluiten voor tv, internet en/of telefonie bij één van de volgende telecomaanbieders:

  • Caiway

  • DELTA

Aanmelden bij Caiway kan hier en aanmelden bij DELTA kan hier

Caiway_Clubactie_Facebook_1200x628_DEF-HR.webp
bottom of page